Novoroční česko - německé kázání

29. 2. 2008 10:27
Rubrika: fun | Štítky: kázání , Nový rok

Kázání českoněmeckého biskupa, které jsme slyšeli od telčského Tomáše Holcnera první den v tomto roce... (2005)

Milá křesťany, fíte fy milá křesťany co být to mórš? Ein rybnik neny móř, zwei rybnici není moř, moc moc moc rybnici, gróse ribnici, das ist ein moř. A na ten móř milá křesťany plavala kocábek.

Fíte fy milá křesťany co být to kocábek? Ein necky neny kocabek, zwei necky neny kocabek, moc moc necky ein stock nahoru, das ist ein kocabek. A na ten kocabek milá křesťany plavala dvanáct sfatých apoštol na moř.

Tu na moř příšla felký bóře. Flny se fzdófaly, a začít kocabek cházet fnc do pšedu, fnc dozadu ona může přefrncnout a ubocha dfanáct apoštol. Kocabek wanken fnc tam und frc zurück sem. Milá křestany übr kocabek se falila grosse flny. Tu dostala sfatá apoštol obrovská strach a obavu. Svatá apoštol Petr říct: Svatá Johan, jít za pán Ježíš a říct: Na moře felká bóře, flny se fsdófat, kocabek frnc dópředu, frnc dózadu a my přefrncn a utopit se. My felká strach. Svatá Johan nebála se a přišla ke kajuta a klopfen na dveř. ťuk ťuk, ono nyc. Klopfen zweimal. ťuk ťuk, a ono imr nyc. Klopfen dreimal ťuk ťuk na tür a zaznít se. Herajnvelkomen a otevře dveř EUUU a slušně pozdrafí. Buť pochfalen pan Ježíš Kristus milá pan Ježíš.

Pán Ježíš říká: Sfatý Johan, co ty mě rušit. Ich möchte schlafen. Já spala. Ty mě vzbudila. Svata Johan bědovat: Ó sfatá pán Ježíš, na moř felká bóře. Naše kocabek cházet fnc do pšedu, fnc dozadu ona může přefrncnout. A my ubochá dfanáct sfatých apoštol. fnc do pšedu, fnc dozadu. My obrofská strah a obafa.

Svatá pan Ježíš říkat: No modlete se.

Svatá Johan říct: Svatá Pán Ježíš, my modlit modlit nyc nepomachat.

Svatá pan Ježíš říkat: Modlete se noch. Fíc a fíc. Ještě. Nocheinmal.

Svatá Johan říct: My dfanact apoštol modlit se noch fíc. Nyc nepomachat.

A tak Pan Ježíš pšíde, podífá se na moř a šíct. Ruhik. Tycho. A bylo tycho.

Myla drahá křesťan, s toho fyplýfat naučení. Bude-li fám Zle, může fám být hůř, bude li fám hůř, může fám být ještě, hůř a bude-li fám nejhuře, nebojte se, čert fas nefezme.

AMEN

Zobrazeno 1872×

Komentáře

Danyrka

A H A ...

mařka612

Psycho... to jsem jednou slyšela dokonce naživo:))) drsné! :D

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz